Πολιτική Εχεμύθειας

Προσωπικά δεδομένα:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την  έναρξη της  μεταξύ μας συναλλαγής είναι η  γνωστοποίηση  από πλευράς  σας αρχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία θα σας ζητήσουνε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση στην οποία θα  αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου( ή όποιου άλλου τηλεφώνου θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση( e-mail address) κ.τ.λ.

Το CHEAP & STYLE ακολουθώντας τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκριση σας χρήση. Το  CHEAP & STYLE δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.
ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ(24%).Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το CHEAP & STYLE επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε εσάς.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας.

2.ΕΥΘΥΝΗ
Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν το CHEAP & STYLE  αναλαμβάνει την ευθύνη της επισκευής τους.
Το CHEAP & STYLE δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων των χρηστών.

3.EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .

4.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Το CHEAP & STYLE παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρηση τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές με την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου.

5.ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το CHEAP & STYLE  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
6.ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του e-shop CHEAP & STYLE διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.